Loading...
NieuwsTe bezoekenTe boeken

De Waarmte fan Desimber

Rond de kerst gaan we een tijd tegemoet, vol met gezelligheid en lekker eten. De warmte van lichtjes die de donkere dagen mogen verlichten. Met het hele gezin een kerstboom versieren of elkaar cadeaus geven. En natuurlijk familie en vrienden opzoeken om bij te praten. Maar u kunt ook de kerst beleven, vieren en bewonderen tijdens het kerstconcert “De waarmte fan desimber”.

Daarom zit het kerstconcert boordevol liedjes van Adri de Boer, die al eerder de cd  ‘ De waarmte fan desimber’ uitbracht. Adri is al meer dan 40 jaar actief in de muziekwereld en zingt op vele plekken onder andere met zijn eigen programma “Oer de Grins”. Folkert Wesseling, theaterman en onder andere werkzaam als acteur bij het Herman van Veen Arts Center zorgt voor de theatrale verbeelding van de kerstgedachte, aan de hand van cabaret. Danseres Ilja Rozenberg, die werkzaam was in de tv studio’s van Hilversum zal tijdens dit concert met haar dans het publiek wijzen op de bewegingen, die kerstmis met zich meebrengt. Tevens zullen Adri, Ilja en Folkert op een unieke wijze u een kerstverhaal vertellen over twee herders die na het zien van een bepaalde heldere ster, besluiten om te achterhalen wat er met het verschijnen van die heldere ster bedoeld wordt. Ze maken vervolgens een wonderbaarlijke reis tezamen met het publiek. Alles bij elkaar zorgt voor een concert “Om waarm fan te wurden”.

Nu te boeken voor op uw podium. Wilt u de brochure ontvangen? Neem dan snel contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *