Loading...
NieuwsTe bezoekenTe boeken

Dat wie leuk!

Adri is al meer dan 32 jaar actief in de Fryske muziekwereld, stond tien keer in de finale van het Friese Songfestival “Liet”, en won in 1998 en 2001 met de liedjes ‘Soan’ en ‘Wy’. Rondom in de provincie, maar ook daar buiten, is Adri te zien en te beluisteren bij straatfestivals, in huiskamers en theaters met zijn ‘harksankjes’. Ook werkt Adri regelmatig samen met brassband, symfonieorkest en koren.

Folkert won op zijn 15e de Gouden Gurbe voor beste bijrol in het Iepenloft van Opsterlân. Later was hij 5 jaar lang te zien met zijn voorstellingen in de bus. Nu is Folkert al een aantal jaren werkzaam voor Herman van Veen, en speelt in verschillende producties van zijn hand.

In het programma “Dat wie leuk” nemen Folkert en Adri u mee terug in de tijd , waarbij het publiek regelmatig zal denken, oh ja, dat wie leuk !!! Adri zingt en speelt liedjes van vroeger, bekende meezingers zoals “Duifies,duifies, simmermoarn, Het dorp, maar ook z’n eigen “harksankjes”. Folkert zorgt voor de nodige humor, aan het hand van korte cabaret sketches.  Hij maakt samen met u een ‘busrit’ met de FRAM en zal toegeven dat hij bang voor onweer is en zomaar bij u op schoot kan kruipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *